OST Mieremet

Vacature


Vacature werkplaatsmedewerker orthopedische schoentechniek

Wij zijn op zoek naar een fulltime werkplaatsmedewerker. 

Wij zijn momenteel met 5 personen werkzaam. Het bedrijf bestaat sinds1988 Klantvriendelijkheid en persoonlijk contact met de klanten staat bij ons centraal.

Wat wordt er van je verwacht. Wij zoeken iemand die sociaal is, goed kan samenwerken en klantvriendelijkheid voorop heeft staan.

Wij zijn op zoek naar iemand die opgeleid wil worden als werkplaatsmedewerker orthopedische schoentechniek.

Je gaat onder begeleiding steunzolen,OVAK ,en orthopedische schoenen vervaardigen.  

Wij verwachten dat je handig bent met apparatuur en gereedschappen en je moet nauwkeurig kunnen werken.  Je moet goed kunnen organiseren en plannen. Wanneer je in een team werkt, heb je regelmatig overleg met je collega’s en vraag je elkaar om advies. Ook moet je zelfstandig kunnen werken en in kunnen spelen op onverwachte situaties. 

Wij zoeken iemand voor 5 dagen in de week in de werkplaats. In eerste instantie bieden wij een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid in de toekomst een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform CAO en wordt gebaseerd op de werkzaamheden die worden uitgevoerd.


Ben jij degene die wij zoeken?  Stuur dan een email met je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar info@ostmieremet.nl  www.ostmieremet.nl