OST Mieremet

Over Mieremet

Orthopedische schoentechniek Mieremet is een gespecialiseerd bedrijf. Het is gevestigd Hoorn 302 Alphen aan den Rijn. Als
orthopedische schoentechnisch bedrijf zijn wij inmiddels 30 jaar actief in het oplossen van voet en schoenproblemen. Menige klant hebben wij in de afgelopen 30 jaar met succes geholpen.

Gezamenlijke spreekuren:

Wij zijn aanwezig in het Alrijne ziekenhuis locatie Alphen aan den Rijn. Op gezamelijke spreekuuren.

Op de afdelingen

Daar naast bezoeken op lokatie

 

Kwaliteit:   

Voor ons bedrijf is de kwaliteit van de producten en de dienstverlening van groot belang. Voor de waarborging van de kwaliteit is de stichting Erkenningsregeling Leveranciers  Medische Hulpmiddelen opgericht. De S.E.M.H. is een onafhankelijke stichting die in samenspraak met de branche,gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars eisen opstellen. Jaarlijks wordt ons bedrijf aan de eisen getoetst.

Klachtenprocedure:

Bent u tevreden zeg het anderen, bent u niet tevreden zeg het ons.Wanneer u niet tevreden bent zullen wij zeken naar een oplossing zoeken om u tevreden te stellen. Mocht het ons niet samen lukken dan kunt  een klachtenformulier downloaden van de klachten commissie van de NVOS om u klacht onafhankelijk te laten beoordelen door de klachten commissie. 

Brancheorganisatie: NVOS-Orthobanda  Postbus 22142  1302 CC Almere  Tel: 03-5880495